Un autocar s-a rasturnat, duminica, intr-o vale din Tibet, dupa ce a intrat in coliziune cu doua vehicule, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si 11 raniti, a anuntat agentia oficiala de presa China Noua, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Autocarul, care transporta aproximativ 50 de turisti, majoritatea chinezi, "a cazut de la o inaltime de zece metri, dupa ce a intrat in coliziune cu un SUV si o camioneta", in comitatul Nyemo, la vest de Lhassa, capitala regiunii autonome Tibet, a anuntat agentia, citand oficiali locali.

Cinci persoane se aflau in celelalte doua vehicule implicate in accident. Pasagerii din autocar erau turisti din estul Chinei. Viata persoanelor ranite, care au fost internate in spitale din Lhassa, nu este in pericol, a adaugat agentia.

Accidentele de circulatie constituie o problema grava in China. In august 2012, cel putin 36 de persoane au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu un camion-cisterna si a luat foc in nordul Chinei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri