O strada pietonala din centrul Aradului este acoperita cu 400 de umbrele multicolore, care vor inveseli trecatorii si ii vor feri de arsita timp de aproape doua saptamani, pe perioada desfasurarii Zilelor Aradului, potrivit Mediafax.

Asociatia "Noi Re-Cream" instaleaza un "acoperis" de umbrele viu colorate pe o strada pietonala din Arad, in parteneriat cu Primaria, lucrarile fiind in curs de desfasurare si urmand sa se incheie miercuri seara. In cadrul Zilelor Aradului, care debuteaza vineri si se vor desfasura timp de zece zile, strada Metianu este acoperita cu 400 de umbrele, prinse pe sarme ancorate de cladiri. "Am dorit ca in aceste zile de sarbatoare sa le facem o surpriza aradenilor cu un decor special, vesel si plin de culoare", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Arad, Corina Draghici.

Aradenii au fost surprinsi cand au ajuns pe strada Metianu, una dintre cele mai circulate din oras, pentru ca leaga bulevardul central de o piata agroalimentara, unde se afla si Catedrala Ortodoxa Veche a Aradului. "Te cuprinde un sentiment de buna dispozitie cand vezi asa ceva. Ar fi minunat daca strada ar arata asa pe tot parcursul verii", a spus o trecatoare, Marcela Iancic. "Este ceva unic, nu am mai vazut. E o placere sa te plimbi cand vezi cerul in culorile curcubeului. Ma tem doar ca vor fi distruse la prima furtuna", a afirmat o turista din Iasi. Cele 400 de umbrele vor acoperi strada pana in 25 august, oferind si protectie impotriva arsitei celor care vor vizita standurile din cadrul Targului Estival, organizat in aceeasi perioada cu Zilele Aradului.

Sursa foto: MEDIAFAX Foto