Meciul va avea loc vineri, la Cincinnati, nu mai devreme de ora locala 19.00 (sambata, ora 02.00 in Romania). Halep a trecut in optimi de Lucie Safarova, scor 6-4, 7-5, iar Sarapova a invins-o pe Anastasia Pavliucenkova (locul 25 WTA), scor 6-4, 7-6 (7/2).

"Am jucat pe hard dar cu mult timp in urma. Va fi un meci interesant. Ultimele noastre intalniri au fost pe zgura, ne stim jocul foarte bine. Are un an foarte bun, unul dintre cele mai bune din cariera. Evident, sa fii numarul 2 in lume este o mare realizare. Cu siguranta va fi un meci dificil", a declarat Sarapova referitor la intalnirea cu Halep.

Vreau sa joc impotriva ei pentru ca vreau sa va daca pe hard ma va invinge din nou

Simona Halep a afirmat ca Sarapova este o mare jucatoare si vrea sa vada daca pe aceasta suprafata sportiva rusa se va impune din nou. "Joaca foarte bine, va fi o provocare pentru mine. Vreau sa joc impotriva ei pentru ca vreau sa va daca pe hard ma va invinge din nou. Dar vreau doar sa-mi fac jocul, sa fiu agresiva, sa deschid unghiurile asa cum fac mereu si sa fiu foarte concentrata", a declarat Halep.

Pana in prezent, Halep si Sarapova s-au intalnit de patru ori, de fiecare data impunandu-se sportiva rusa. Prima intalnire dintre cele doua sportive a avut loc in turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Sarapova castigand cu scorul de 6-3, 6-4. In acelasi an, dar in primul tur de la Beijing, Sarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5. In primavara acestui an, Maria Sarapova a castigat finala turneului de la Madrid, organizat de Ion Tiriac, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3, iar apoi s-a impus in finala la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Sursa foto: Agerpres