Cod galben de furtuna pe litoral si Valea Prahovei

Sud-estul judetului Constanta si zona subcarpatica a judetului Arges, nordul judetului Dambovita si zona de munte a judetului Prahova (inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei) se afla pentru aproximativ o ora sub cod galben de furtuna, informeaza meteorologii.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua atentionari de cod galben de vreme rea, pentru zone din Constanta si din Arges, Dambovita si Prahova. Astfel, se afla sub cod galben sud-estul jud. Constanta, in special arealul delimitat de localitatile Pecineaga, Mosneni, 23 August, Dulcesti, Vanatori, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Mangalia, 2 Mai, si zona subcarpatica a judetului Arges (pe aliniametul localitatilor Malureni, Vladesti, Poenari, Stoenesti), nordul judetului Dambovita (Dobresti, Pucheni, Moroeni) si zona de munte a judetului Prahova (inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei), relateaza Mediafax.

In aceste zone, se semnaleaza: averse ce pot depasi izolat 25 l/mp, grindina de mici si medii dimensiuni, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri