Sud-estul judetului Constanta si zona subcarpatica a judetului Arges, nordul judetului Dambovita si zona de munte a judetului Prahova (inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei) se afla pentru aproximativ o ora sub cod galben de furtuna, informeaza meteorologii.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua atentionari de cod galben de vreme rea, pentru zone din Constanta si din Arges, Dambovita si Prahova. Astfel, se afla sub cod galben sud-estul jud. Constanta, in special arealul delimitat de localitatile Pecineaga, Mosneni, 23 August, Dulcesti, Vanatori, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Mangalia, 2 Mai, si zona subcarpatica a judetului Arges (pe aliniametul localitatilor Malureni, Vladesti, Poenari, Stoenesti), nordul judetului Dambovita (Dobresti, Pucheni, Moroeni) si zona de munte a judetului Prahova (inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei), relateaza Mediafax.

In aceste zone, se semnaleaza: averse ce pot depasi izolat 25 l/mp, grindina de mici si medii dimensiuni, frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri