Potrivit unei noi informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, marti, intre orele 02.00 si 14.00, in Muntenia si estul Olteniei vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, dar mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, informeaza Mediafax.

In Baragan si Dobrogea, mai ales in Delta Dunarii si pe litoral, vantul va avea unele intensificari, cu rafale de 40-50 de kilometri pe ora. In vestul Dobrogei, unde vor predomina ploile, si in Muntenia, noaptea si dimineata se va semnala polei. In judetele din sudul si sud-estul tarii, de vineri seara si pana sambata dupa-amiaza a plouat si vantul a avut la rafala viteze de pana la 60-70 de kilometri pe ora. Ulterior, ploile s-au transformat in lapovita si ninsoare.

Bucurestiul si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Calarasi si Ialomita au fost, de sambata dupa-amiaza pana in noaptea de sambata spre duminica, sub avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, stratul de zapada care s-a depus in aceste zone ajungand la zece centimetri.