Sticla laminata SGG STADIP®: alegerea eficienta care protejeaza impotriva accidentelor si efractiei
Atunci cand alegi sticla pentru ferestrele si usile locuintei tale, trebuie sa tii cont nu doar de nivelul de izolare termica si confort dorit, dar si de nivelul de protectie pe care il poate oferi. In cazul in care sticla se sparge, exista riscul de ranire in cioburi, dar si riscul de cadere in gol. Sticla laminata SGG STADIP® ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii, fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. La fel, sunt retinute corpurile care au determinat spargerea geamului.

Unde pot utiliza sticla laminata SGG STADIP®?
Ferestrele locuintei
Nevoia de siguranta si de protectie impotriva accidentelor este necesara pentru orice locuinta, indiferent daca vorbim despre ferestrele unei case, ale unui apartament situat la parterul unui bloc sau ale unui apartament situat la etaje superioare.
Terase si balcoane
In Romania, majoritatea teraselor si balcoanelor sunt „inchise“ cu sticla obisnuita, de 4 mm, sticla care nu ofera sustinere in cazul pericolelor. Protejeaza-ti locuinta impotriva accidentelor si a agresiunilor externe cu sticla laminata SGG STADIP®.

Pereti despartitori/Mobilier
Daca alegi sticla pentru design interior si vrei sa modifici spatiul casei printr-un perete despartitor, SGG STADIP® inseamna siguranta adaugata elegantei.

Afla mai multe informatii despre sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro

*childsafetyeurope.org/publications/info/child-safety-report-cards-europe-summary-2012.pdf