"Nu este niciun incendiu. Elicopterul SMURD s-a prabusit in Lacul Siutghiol. La bord se afla pilotul, copilotul, medicul si asistenta", a declarat Ionut Cealera, de la Ambulanta Constanta, care se afla la fata locului. Aparatul de zbor SMURD prabusit in lacul Siutghiol a disparut complet sub apa. Elicopterul s-a prabusit la aproximativ 700 de metri de mal.

Mai multe ambulante se afla deja la fata locului. Din primele date disponibile pana acum, elicopterul fusese solicitat la o misiune in judetul Tulcea de unde ar fi trebuit sa preia un pacient.

Conform reprezentantilor ISU Constanta, citati de Mediafax, elicopterul SMURD se indrepta dinspre Tulcea catre Spitalul Judetean Constanta.
La fata locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanta, Politie, jandarmi si scafandri.

Patru persoane se aflau in elicopterul SMURD cazut in Lacul Siutghiol, din judetul Constanta, la ora transmiterii stirii existand informatii ca acestea ar fi supravietuit accidentului. Potrivit primelor informatii de la fata locului, cele patru persoane aflate la bord ar fi supravietuit si s-ar fi refugiat pe o epava.