Un elicopter SMURD s-a prabusit in judetul Constanta. Aparatul de zbor a cazut in zona Siutghiol, potrivit anuntului facut la serviciul national de urgenta 112. DIGI 24 mentioneaza ca accidentul a produs doua victime, dar nu precizeaza daca cele doua persoane au decedat.

"Nu este niciun incendiu. Elicopterul SMURD s-a prabusit in Lacul Siutghiol. La bord se afla pilotul, copilotul, medicul si asistenta", a declarat Ionut Cealera, de la Ambulanta Constanta, care se afla la fata locului. Aparatul de zbor SMURD prabusit in lacul Siutghiol a disparut complet sub apa. Elicopterul s-a prabusit la aproximativ 700 de metri de mal.

Mai multe ambulante se afla deja la fata locului. Din primele date disponibile pana acum, elicopterul fusese solicitat la o misiune in judetul Tulcea de unde ar fi trebuit sa preia un pacient.

Conform reprezentantilor ISU Constanta, citati de Mediafax, elicopterul SMURD se indrepta dinspre Tulcea catre Spitalul Judetean Constanta.
La fata locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanta, Politie, jandarmi si scafandri.

Patru persoane se aflau in elicopterul SMURD cazut in Lacul Siutghiol, din judetul Constanta, la ora transmiterii stirii existand informatii ca acestea ar fi supravietuit accidentului. Potrivit primelor informatii de la fata locului, cele patru persoane aflate la bord ar fi supravietuit si s-ar fi refugiat pe o epava.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri