Astfel, pana sambata seara, se afla sub cod galben de ceata arii extinse in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov (inclusiv zona periferica a municipiului Bucuresti ), zona de campie a judetului Buzau, sudul judetelor Prahova si Dambovita, inclusiv autostrazile A1, A2 si A3 si drumurile nationale si europene, jumatatea sudica a judetelor Dolj si Olt, inclusiv drumurile judetene si europene aferente si municipiile Calafat, Bailesti, Caracal.

Stirea initiala

Astfel, se afla sub cod galben de ceata arii extinse in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov (inclusiv zona periferica a municipiului Bucuresti), zona de campie a judetului Buzau, sudul judetelor Prahova si Dambovita, inclusiv autostrazile A1, A2 si A3 si drumurile nationale si europene, relateaza Mediafax.

Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. In plus, exista depuneri de chiciura si ghetus pe carosabil. Atentionarea expira la ora 14.00. Capitala si mai multe judete din sudul tarii sunt de vineri noaptea sub cod galben de ceata.