Simona Halep s-a impus intr-o ora si 50 de minute in fata jucatoarei ruse venita din calificari. Halep o va intalni in turul trei pe castigatoarea meciului dintre sportivele americane Sachia Vickery (152 WTA) si Varvara Lepsenko (31 WTA, a 26-a favorita). Prin accederea in runda a treia, Simona Halep si-a asigurat un premiu de 31.670 de dolari si 65 de puncte WTA, scrie Mediafax.

Simona Halep ii dedica victoria din turul 2 de la Indian Wells varului ei care s-a sinucis

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a dorit sa-i dedice victoria obtinuta, vineri, in turul 2 al turneului de la Indian Wells, varului ei care s-a sinucis, despre care sportiva a spus ca iubea tenisul si era foarte talentat. "Mi-este greu sa vorbesc despre aceasta situatie. Este dureros pentru toata lumea, pentru mine si pentru familia mea. Am dorit sa joc acest turneu deoarece el iubea tenisul. A jucat tenis multi ani. Asa ca am decis sa raman aici, pentru ca a fost putin mai usor sa trec peste aceasta situatie. Vreau sa-i dedic lui acest meci, pentru ca a iubit tenisul si a fost foarte talentat", a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Varul Simona Halep, in varsta de 29 de ani, s-a sinucis la 9 martie, el fiind gasit spanzurat cu un cablu in holul locuintei sale din municipiul Constanta. Nicia Arghir era var primar cu Simona Halep, mamele celor doi fiind surori.