Gimnasta Andreea Munteanu a castigat medalia de aur in finala la barna, astazi, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier, ea urmand sa concureze si in finala de la sol.

Andreea Munteanu (foto, a doua din stanga) a fost notata cu 14,366, cu care a obtinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) si Claire Martin (Franta, 14,200, medalie de bronz), noteaza Mediafax. Andreea Munteanu va mai concura duminica si in finala la sol, in timp ce la masculin, Romania va fi reprezentata de Marius Berbecar si Andrei Muntean, in finala de la paralele.

La CE individuale de la Montpellier, Laura Jurca s-a clasat, vineri, pe locul 7, iar Diana Bulimar pe locul 10, in finala la individual-compus. La Campionatele Europene individuale de la Montpellier participa 167 de sportivi din 38 tari in concursul masculin si 100 de gimnaste din 33 de tari in competitia feminina.

La finalul competitiei, presedintele Uniunii Europene de Gimnastica, Georges Guelzec, va inmana drapelul forului european urmatoarei gazde a a CE, Bucuresti (2017).

Citeste si:
ANOFM: 320 locuri de munca vacante in UE
ANOFM: 320 locuri de munca...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Catalina Ponor, medalie de aur la barna