Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Departamentul pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati a lansat pe site petitia online pentru sustinerea campaniei UN Women "HeforShe", care urmareste sa obtina sprijinul barbatilor pentru egalitatea de gen.

Ministrul Rovana Plumb si coordonatorul Departamentului pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati, Ioana Cazacu, ii invita pe cei interesati sa sprijine egalitatea de gen, iar pe barbati sa semneze petitia online.

"Ii invit pe toti cei interesati sa semneze si, astfel, sa transmitem un mesaj clar ca Romania sustine egalitatea de sanse si drepturile femeilor", precizeaza Rovana Plumb.

Citeste si:

Campania "HeforShe" a fost lansata la ONU, in luna septembrie 2014, de catre U.N. Women, se desfasoara timp de un an si reprezinta o actiune de solidaritate pentru egalitatea de gen. Ambasadoarea campaniei este actrita britanica Emma Watson.

Petitia poate fi semnata accesand adresa de internet http://www.mmuncii.ro/j33/index.php/ro/2014-domenii/egalitate-de-sanse-intre-femei-si-barbati/3810-heforshe-campaign.