"Ne pare foarte rau ca nu am putut sa aducem mai multa bucurie romanilor, dar ne bucuram ca am facut cunoscuta campania noastra ('De la capat', n.r.) si mergem mai departe", a spus Calin Goia, potrivit Mediafax. Intrebat daca este un cadou frumos participarea in finala Eurovision 2015, sambata, chiar cu o zi inainte de a implini 40 de ani, Calin Goia a spus: "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, si atata timp cat esti in finala este o realizare".

"Am venit cu un alt gand, de a fi mult mai sus decat am reusit, dar nu ne demoralizam si nu ne oprim", a mai spus Calin Goia. El a precizat ca experienta pe care trupa Voltaj a avut-o participand la aceasta competitie o va folosi pentru a-i ajuta si pe urmatorii reprezentanti ai Romaniei la Eurovision. "Imi doresc sa fim mult mai uniti decat suntem", a mai spus Calin Goia.

La randul sau, Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2015, a declarat ca rezultatul finalei din acest an a fost unul predictibil. "Ceea ce canta Måns se aude la toate radiourile din Europa (...) Ne asteptam cumva", a spus Liana Stanciu, facand referire si la "videoclipul impecabil" al melodiei castigatorului editiei din acest an a Eurovision.

Citeste si:

In ceea ce priveste melodia trupei Voltaj in finala Eurovision 2015, Liana Stanciu a spus: "Calin a cantat foarte bine. Este clar ca este un concurs pentru un anume tip de muzica. Este frumos ce s-a intamplat, am mai trait un an frumos si mergem inainte".

Trupa Voltaj, care a reprezentat Romania la Eurovision 2015, s-a situat pe locul al 15-lea in finala care a avut loc sambata seara, la Wiener Stadthalle, in timp ce Måns Zelmerlöw din Suedia a castigat competitia.

Editia din 2016 a concursului Eurovision se va desfasura in Suedia, dupa ce cantaretul Måns Zelmerlöw a castigat competitia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obtinut un total de 365 de puncte. Trupa Voltaj, care a interpretat melodia "De la capat/ All Over Again", a obtinut un total de 35 de puncte, ocupand locul al 15-lea in finala competitiei.

Sursa foto: Mediafax Foto