Aparatorii costumului popular romanesc sunt revoltati de imaginea Romaniei la expozitia universala de la Milano. Romancele de la pavilion intampina vizitatorii in tinute moderne descrise drept straie traditionale, dar nu sunt decta niste bluze urate, de o calitate indoielnica, care sunt prezentate oficial ca ii traditionale.

Modul in care Romania se prezinta la expozitia universala Expo Milano 2015 este considerat revoltator de catre cea mai importanta comunitate online dedicata iei si costumului traditional romanesc, La Blouse Roumaine. Protestul a pornit de la imaginea postata pe contul de Twitter de echipa MAE, care coordoneaza participarea Romaniei la evenimentul ce are loc in Italia, in perioada 1 mai - 31octombrie.

Fotografia arata trei fete care intampina vizitatorii purtand o tinuta stilizata, compusa dintr-o camasa alba cu maneci bufante, trei dungi negre si bordura rosie la gat, precum si o fusta neagra simpla avand pe brau un mic model popular. Imaginea a fost prezentata astfel: „Hostessele pavilionului nostru au cel mai dragut outfit - bluza traditionala romaneasca, numita «ie»“.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: MAE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri