Grupuri de est-europeni, in principal romani, sunt implicate zilnic in violente pentru a ocupa zone centrale din Londra unde pot castiga bani de la turisti, informeaza site-ul publicatiei Daily Mail.

"Est-europeni agresivi si cu spirit de teritorialitate, purtand masti verzi si costume Jedi se bat zilnic in Piata Trafalgar pentru a fi statui miscatoare in zone in care pot castiga pana la 20 de lire pe zi (aproximativ 30 de euro) de la turisti", noteaza Daily Mail. Un barbat care se prezinta Iulian a explicat ca trebuie sa fie zilnic la ora 6.00 dimineata in fata Galeriei Nationale, potrivit Mediafax.

El si alti cinci romani frecventeaza aceeasi zona din centrul Londrei. "Vin aici pentru a-mi ocupa locul..., dat fiind ca sunt in total 15 statui miscatoare. Ne batem doar cu oameni care incearca sa ne fure locurile, dar nu sunt lupte serioase", a explicat Iulian. Actorii de strada britanici sustin ca romanii care ii alunga sunt controlati de grupuri infractionale care incaseaza cote mari din castigurile lor.

Sursa foto: Shutterstock / Londra, Marea Britanie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri