Peste 2.600 de locuri de munca sunt disponibile in prezent in Municipiul Bucuresti, dintre care un procent important dintre joburi sunt destinate muncitorilor calificati. Cele mai multe pozitii sunt deschise pentru lucratori de comerciali si agenti de securitate.

Situatia locurilor de munca vacante in Bucuresti

Astfel, potrivit datelor Agentiei pentru Ocupara Fortei de Munca Bucuresti, la nivelul Capitalei se cauta 1.452 de muncitori calidicati, 509 muncitori necalificati, 493 de angajati cu studii medii si 168 de candidati cu studii superioare.

Cele mai multe locuri disponibile sunt pe pozitiile de lucratori comerciali (329), agenti de securitate (224), functionari informatii clienti (221) si manipulanti marfuri (105).

In ceea ce priveste functiile destinate persoanelor cu studii superioare, sunt disponibile 40 de pozitii de sef departament marfuri alimentare/ nealimentare, opt joburi de modelier confectii si sapte de analist servicii financiare. In rest, se mai cauta ingineri, directori si medici.

Sursa foto: Angajari, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri