Iranul se confrunta, de cateva zile, cu un val de caldura rar intalnit chiar si in aceasta tara, temperaturile depasind frecvent 70 de grade Celsius, intr-o localitate inregistrandu-se posibilul record mondial de 73 de grade, informeaza ziarul italian La Repubblica.

Potrivit meteorologilor locali, in localitatea Bandar Mahshahr, situata pe litoralul Golfului Persic, s-a inregistrat temperatura de 73 de grade Celsius. Daca valoarea termica va fi confirmata de specialistii internationali, temperatura va fi cea mai ridicata masurata oficial vreodata pe Terra, scrie Mediafax.

In ultimele zile, in sud-vestul Iranului temperaturile au atins frecvent 70 de grade Celsius. In Irak, temperaturile au atins in ultimele zile 50 de grade Celsius, obligand autoritatile sa decreteze patru zile libere. In anul 2005, in Desertul Lut, situat la frontiera Iranului cu Afganistanul, s-a inregistrat temperatura de 70,7 grade Celsius.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri