Lucian Bute a declarat, in noaptea de sambata spre duminica, dupa victoria din meciul cu italianul Andrea Di Luisa, ca a lipsit mult din ring, ca a muncit mult la antrenamente si a precizat ca s-a intors la treaba.

"Asa cum am spus, Lucian Bute se intoarce. Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt inapoi la treaba. Multumesc tuturor celor care m-au sustinut", a spus Bute la finalul intalnirii, potrivit Mediafax. Lucian Bute l-a invins prin inferioritate, in noaptea de sambata spre duminica, pe italianul Andrea Di Luisa, intr-o partida disputata la Centre Bell din Montreal.

Bute l-a trimis la podea in repriza a patra pe italian. Andrea Di Luisa s-a ridicat dupa numaratoarea arbitrului, Lucian Bute a continuat atacul, iar antrenorul italianului a aruncat prosopul. Lucian Bute va avea sansa ca in urmatorul meci sa lupte din nou pentru titlul mondial la categoria semigrea.

Lucian Bute, in varsta de 35 de ani, are in palmares 31 de victorii si doua infrangeri. Pugilistul roman a avut cel mai recent meci oficial in ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze, pe 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulata dupa ce romanul s-a accidentat la spate.

Andreea Di Luisa, in varsta de 33 de ani, are in palmares 17 victorii si doua infrangeri, dintre succese 13 fiind inainte de limita. Andrea Di Luisa a avut cel mai recent meci de box in decembrie 2014, cand a castigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, invingandu-l pe Roberto Cocco.

Lucian Bute l-a invins prin...
Citeste si: Lucian Bute l-a invins prin KO tehnic pe italianul Andrea Di Luisa

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Lucian Bute a fost invins de James DeGale