Sute de suporteri au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Nationala marti pentru a-si procura bilete la meciul pe care echipa nationala de fotbal a Romaniei il va disputa, maine, cu Finlanda in ultima etapa a preliminariilor EURO 2016. Cu 48 de ore inainte de Romania - Finlanda mai sunt disponibile doar 3.000 de bilete, aflate la vanzare online si la casele de la stadion.

Federatia Romana de Fotbal a pus in vanzare, marti, la ora 14.00, tichetele de acces la meciul Romania - Finlandala casele Arenei Nationale. Bilete sunt disponibile, de astazi si la 500 de magazine din retelele Inmedio si Germanos. Fanii s-au asezat la rand inainte de deschidere, majoritatea achizitionand 4 tichete, numarul maxim pe care le poate cumpara o persoana.

Pe langa biletele disponibile momentan, maine se vor scoate la vanzare si cele nerevendicate de cei 10.000 de fani care si-au luat bilet virtual in "Arena fanilor", scrie Gazeta Sporturilor. Atat casele din Bulevardul Basarabia, cat si la cele din strada Maior Coravu sunt supravegheate de echipaje ale Jandarmeriei Bucuresti, potrivit Mediafax.

Tot marti, dar de la ora 11.00, organizatorii au inceput comercializarea tichetelor si online pe site-ul bilete.frf.ro. Conform FRF, in primele minute de la lansarea procesului de vanzare online a biletelor, peste 15.000 de utilizatori au accesat site-ul bilete.frf.ro, motiv pentru care unii dintre suporteri au intampinat dificultati in accesarea sistemului de ticketing. In cele din urma problemele s-au rezolvat, iar site-ul a redevenit functional.

Tichetele de acces au pret unic la case, de 20 de lei, cu exceptia celor din zona VIP care se comercializeaza cu sume cuprinse intre 300 si 400 de lei. In plus, cei aproximativ 10.000 de fani care au achizitionat bilete virtuale in cadrul campaniei "Jucam fara spectatori, dar fara suporteri, niciodata" isi vor putea preschimba gratuit tichetele in unele reale.

Bilete la meciul Romania - Finlanda sunt disponibile si pe site-urile de anunturi. De exemplu, pe OLX, un utilizator are la vanzare bilete la tribuna 2 inelul 1 cu 100 lei, inelul 3 - 70 lei, tribuna 1 - 120 lei. Altul solicita in schimbul unui bilet suma de 50 de lei. De asemenea, 4 bilete la peluza sud, inelul 1, sector central pot fi achizitionate de pe site-ul mentionat cu 60 de lei fiecare.

FRF a inceput comercializarea biletelor pentru meciul cu Finlanda la mai putin de o zi de la decizia Comisiei de Apel a UEFA care a decis suspendarea sanctiunii de organizare a unui meci cu portile inchise, dictata de Comisia de Disciplina a forului continental impotriva FRF. In urma acestei hotarari, partida Romania - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Nationala.

Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA hotarase, la 17 septembrie, ca echipa nationala Romaniei va disputa cu portile inchise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, si ca federatia romana va trebui sa achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria si Grecia. FRF a decis sa faca apel la aceasta decizie.

Partida Romania - Finlanda, din penultima etapa a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri