Pompierii au inchis clubul Nomad Skybar din Centrul Vechi

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov a dispus, miercuri, suspendarea activitatii clubului Nomad Skybar din Centrul Vechi al Capitalei.

ISU Bucuresti-Ilfov a continuat controalele in restaurante, baruri si cluburi, privind respectarea normelor de aparare impotriva incendiilor. Miercuri, pompierii bucuresteni au dispus inchiderea clubului Nomad Skybar din Centrul Vechi. Un raport detaliat cu rezultatul controalelor facute in ultima saptamana de ISU va fi dat publicitatii vineri, scrie Mediafax.

In urma cu o saptamana a fost inchis si amendat cu 30.000 de lei clubul Princess din Capitala. Totodata, ISU Bucuresti a aplicat, in saptamana 5 - 12 noiembrie, 105 amenzi in valoare totala de 768.000 de lei si 262 de avertismente, pentru nereguli descoperite in cluburi, baruri, discoteci, sali de spectacole sau mall-uri.

Pompierii au constatat printre altele: numarul insuficient al cailor de evacuare, lipsa sistemelor de detectare automata a incendiilor, numarul insuficient de marcaje pentru evacuare.

Dupa tragedia din clubul Colectiv, reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au facut controale la nivel national, pentru a vedea daca spatiile cu afluenta mare de oameni respecta normele de siguranta in caz de incediu.

Citeste si:
ANPC a dat amenzi de 14.000 de lei şi a închis definitiv un magazin
Comisarii ANPC au dat amenzi...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

In urma verficarilor, 37 de localuri din Bucuresti si din mai multe judete au fost inchise deoarece incalcau grav cerintele de securitate la incendiu. Toate cele 37 de localuri au fost sigilate petnru a nu mai fi folosite, intrtucat in starea actuala ar putea pune in pericol siguranta clientilor, au declarat surse din randul autoritatilor de control.

Sursa foto: Nomad Skybar/Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri