Studentii Facultatii de Limbi Straine a Universitatii din Bucuresti au fost mutati temporar din sediul de pe strada Pitar Mos, care se afla in renovare, si studiaza acum in salile de clasa inchiriate la Universitatea Ecologica, pe strada Franceza nr. 22, cladire care se afla pe lista imobilelor cu risc seismic a Primariei. Reprezentantii Universitatii neaga insa ca-si expun studentii pericolului.

Intr-un raspuns la o solicitare facuta de ziarul "Adevarul", Universitatea din Bucuresti a negat ca studentii sai ar invata intr-un sediu cu risc seismic.

"Nicio cladire a Universitatii din Bucuresti in care se desfasoara activitati didactice, de cercetare, sportive, culturale etc. nu se afla in categoria cladirilor cu risc seismic. Cladirea din strada Franceza nr. 22, inchiriata de Universitatea din Bucuresti pentru desfasurarea unor activitati didactice in urma inchiderii temporare pentru reabilitare a sediului Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din str. Pitar Mos, nu se afla nici ea pe lista cladirilor cu risc seismic, fiind vorba despre o informatie neactualizata de pe site-ul Primariei. Conform informatiilor pe care Universitatea le are de la proprietarul cladirii, actualizarea se va face in scurt timp si pe site-ul Primariei", se arata in raspunsul oficial al Universitatii.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Dezastru: Jumatate de milion...
Citeste si: Jumatate de milion de elevi si copii au plecat din Romania in zece ani

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
PMB: Truse de prim-ajutor pentru locatarii blocurilor cu risc seismic