RATB anunta ca, din 27 noiembrie, statiile de tramvai si autobuz denumite "Pasaj Marasesti" vor purta numele "Colectiv", in amintirea victimelor tragediei produse la clubul cu acelasi nume, unde in urma incendiului din 30 octombrie au murit 60 de oameni.

Statia "Pasaj Marasesti", aferenta liniilor de tramvai 23 si 27, de pe bulevardul Marasesti, precum si statia "Pasaj Marasesti", aferenta liniei 312 de autobuze, de pe Splaiul Independentei, se vor numi, de vineri, "Colectiv", anunta Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), potrivit Mediafax.

Reprezentantii regiei arata ca sunt sustinuti in aceasta decizie si de multi dintre calatori, care au trimis propuneri in acest sens, in semn de omagiu adus tinerilor care si-au pierdut viata in tragedia de la clubul Colectiv.

In urma incendiului din 30 octombrie, la Clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60.

Aproximativ 150 de persoane ranite au fost internate, dupa incendiul din clubul Colectiv, in spitale din Capitala. La aproape o luna de la tragedie, 42 de raniti au fost externati, 30 sunt spitalizati in clinici din strainatate si alti 39 sunt in continuare internati in spitalele din Capitala.

Citeste si:
Ce spune Arafat despre ajutorul international in cazul Colectiv
Arafat, despre ajutorul...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
TOPUL celor mai originale statii de autobuz din lume