Transportatorii rutieri de persoane protesteaza joi, la Guvern, din cauza scumpirii explozive a RCA, dar si pentru ca li se cere plata retroactiva a drepturilor de autor aferente difuzarii de muzica ambientala in masini.

Cateva mii de transportatori veniti din toata tara, majoritatea cu autocare, microbuze si autobuze, sunt comasati in zona centrala a Capitalei inca de la primele ore ale diminetii pentru a participa la un megaprotest in fata Palatului Victoria.

Printre revendicarile lor se numara limitarea scumpirii RCA, eliminarea de la 1 ianuarie 2016 a supraaccizei la carburanti, dar si renegocierea unei surprinzatoare taxe pe muzica difuzata in masini.

Transportatorii rutieri anunta ca vor protesta in fata Guvernului Romaniei, intre orele 10.00 si 15.00. Protestul este organizat de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), impreuna cu cinci federatii si asociatii patronale din domeniul transporturilor.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri