Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de vineri spre sambata, la acoperisul unui bloc din municipiul Bistrita. Aproximativ 130 de locatari au fost evacuati, iar un baiat de opt ani a ajuns la spital intoxicat cu fum.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita-Nasaud, incendiul a izbucnit la acoperisul unui bloc din cartierul Viisoara, din municipiul Bistrita, potrivit Mediafax.

La fata locului au ajuns pompierii cu sase autospeciale de stingere, o autospeciala de interventie si salvare de la inaltime, dar si echipaje SMURD.
”In momentul ajungerii la locul solicitarii, incendiul se manifesta generalizat, la tot acoperisul blocului, pe o suprafata de aproximativ o mie de metri patrati”, arata reprezentantii ISU.

Pe timpul interventiei pompierilor alimentarea cu energie electrica si gaz metan a fost oprita pentru a nu exista pericol de explozie. In urma incendiului, aproximativ 130 de locatari au fost evacuați, iar un baiat in varsta de opt ani a fost transportat la spital intoxicat cu fum, el fiind in afara oricarui pericol.
Primaria Bistrita a pus la dispoziția persoanelor ale caror apartamente au fost afectate de incendiu centre temporare de cazare.

Citeste si:
Incendiu puternic in Bucuresti. Pericol de explozie
Incendiu puternic in...
Sursa foto: Kzenon/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
[Video] Australia se confrunta cu un nou "mega-incendiu"