Singura petrecere de Revelion in aer liber este organizata de Primaria Sectorului 3 in Parcul Titan. Programata de la ora 19.30, petrecerea "Noaptea alba a dorintelor" va include concerte sustinute de Ansamblul Rapsodia Carpatilor, Silviu Biris si Taraful Bucuresti, condus de Marian Mirea, Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui), Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstebbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project si Fly Project, scrie Mediafax.

Nu mai departe de acum un an, bucurestenii aveau de ales intre a petrece Revelionul in strada, in compania solistilor si trupelor in voga, la mai multe manifestari de amploare, sau a merge la o petrecere cu staif in interioare somptuoase ca la Palatul Parlamentului sau la Opera.

Primaria Capitalei organiza, pentru al saptelea an la rand, in Piata Constitutiei, o mare petrecere cu zeci de concerte si foc de artificii urias. Anul acesta, in octombrie, primarul interimar anunta ca nu se mai aloca bani din bugetul local pentru manifestare, iar ulterior nu s-au gasit alte fonduri, astfel ca evenimentul a fost anulat.

Primaria Sectorului 3 a organizat de asemenea Revelionului in aer liber din Parcul Titan, care anul trecut avea tematica "Revelion in jurul lumii". Si Primaria Sectorului 6 a organizat, asa cum facea de mai multi ani, o petrecere de Revelion, intr-un cort incalzit, cu meniu traditional, program artistic si foc de artificii.

Citeste si:

Petrecerea de la Palatul Parlamentului, organizata de Revelion 2015 pentru al doilea an la rand, a avut ca tema Hollywood Galele Filmului, invitatii trebuind sa imite vedetele de la Hollywood pe covorul rosu de la Oscaruri. In noaptea de Revelion, Opera Nationala Bucuresti (ONB) invita in mod traditional publicul la un concert de Anul Nou, urmat de o petrecere.

Revelionul bucurestean se distingea insa si prin alte manifestari de amploare, la care s-a renuntat cu doi ani in urma.Petrecerea Pro FM din Piata Revolutiei avea o traditie de 17 ani cand a fost tinuta ultima editie, in 2014.

La trecerea in acelasi an a avut loc si ultimul Vanghelion, organizat de primarul sectorului 5, acum suspendat, Marian Vanghelie. Vanghelionul, a avut prima editie in 2001 si a mai fost intrerupt, in 2009 si 2010, din cauza crizei. De-a lungul timpului, au sustinut concerte la Vanghelion artisti ca Tony Braxton, Enrique Iglesias, Tom Jones, Joe Cocker, Europe, Zucchero, Bonie Tyler, Alphaville, Toto Cutugno si Demis Roussos.

Sursa foto: ARCUB