Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1. Daca va trece din turul I, Simona Halep o va avea ca adversara pe invingatoarea dintre frantuzoiaca Alize Cornet, locul 42 WTA si Bojana Jovanovski din Serbia, locul 82 WTA, noteaza Mediafax.

Alte favorite pe partea Simonei Halep sunt Ana Ivanovici (Serbia), locul 22 WTA, Victoria Azarenka (Belarus), locul 16 WTA, Timea Bacsinszky (Elvetia), locul 13 WTA, Karolina Pliskova (Cehia), locul 11 WTA, Venus Williams (SUA), locul 10 WTA, Angelique Kerber (Germania), locul 7 WTA. Pe partea superioara a tabloului vor evolua, printre altele, Serena Williams (SUA), locul 1 WTA, Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 4 WTA, Maria Sarapova (Rusia), locul 5 WTA, si Petra Kvitova (Cehia), locul 6 WTA. Cu aceastea, Halep se poate intalni doar in finala.

Romania mai este reprezentata pe tabloul principal de simplu de alte patru jucatoare, care vor avea urmatoarele adversare:

  • Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA si cap de serie numarul 29 - Johanna Larsson (Suedia), locul 54 WTA;
  • Monica Niculescu, locul 38 WTA - Teliana Pereira (Brazilia), locul 46 WTA;
  • Alexandra Dulgheru, locul 62 WTA - Storm Sanders (Australia), locul 383 WTA, beneficiara a unui wildcard;
  • Andreea Mitu, locul 95 WTA - Julia Goerges (Germania), locul 43 WTA.

Meciurile de pe tablourile principale ale primului Grand Slam al anului vor incepe luni, la Melbourne.

Sursa foto: Gabriel Mitrache / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri