Mai multe drumuri raman inchise, 17.000 de familii sunt in continuare fara electricitate

Doua drumuri nationale si mai multe drumuri judetene din Calarasi sunt in continuare inchise, luni dupa-amiaza, iar aproximativ 17.000 de familii din mai multe localitati nu au curent electric din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare cu energie.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Calarasi, mai multe tronsoane de drum sunt impracticabile, luni dupa-amiaza, din cauza viscolului care a troienit zapada, conform Mediafax.

Astfel, sunt in continuare inchise DN 3 Lehliu Gara - Calarasi si DN 3 A petronsonul Drajna - Fetesti, precum si DJ 401 C Sohatu - Progresu, DJ 403 Padurea Ciornuleasa - DN 31 Manastirea, DJ 303 Coconi – Luptatori –Silistea – Cotofanca, DJ 307 A Potcoava -Galatui si DJ 306 Cuza Voda – Floroaica.

Reprezentantii ISU Calarasi precizeaza ca toate utilajele disponibile se afla in teren, lucrand pentru deschiderea drumurilor inchise, dar si pentru pastrarea in circulatie a drumurilor practicabile si largirea spatiului de circulatie. Bacul care duminica nu a circulat din cauza vizibilitatii reduse a reluat, luni, cursele intre punctele Ostrov Chiciu si Ostrov Constanta.

Luni dupa-amiaza, 14 localitati din judetul Calarasi sunt afectate, total sau partial, din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare cu energie electrica, aproximativ 17.000 de familii din localitatile Stefan cel Mare , Sohatu, Frumusani, Coconi, Lupsanu, Cuza Voda, Sarulesti, Dragalina, Ciocanesti, Dorobantu, Bosneagu, Gradistea, Borcea si Pelinu neavand electricitate.
Marti, in scolile din Calarasi vor fi reluate cursurile.

Potrivit ISU Calarasi, in ultimele doua zile pompierii, angajatii din structurile MAI si cei de la Drumuri au degajat din zapada 168 de autovehicule si au salvat 418 persoane blocate pe drumurile inzapezite.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri