Maria Sarapova a postat pe contul ei de Facebook un mesaj lung in care acuza media ca nu a relatat corect faptele si ca a distorsionat datele legate de suspendarea ei pentru dopaj cu meldonium.

„Intr-un articol se scria ca am fost prevenita de cinci ori in privinta faptului ca medicamentul urma sa fie interzis. Nu este adevarat. Este o distorsionare a comunicarii reale care a existat sau care a fost pur si simplu postata pe un site. Nu vreau sa-mi gasesc scuze pentru ca nu am stiut ca este interzis. V-am spus deja despre mailul pe care l-am primit pe 22 decembrie 2015, cu subiectul Schimbari importante in programul anti-doping din tenis pentru 2016. Ar fi trebuit sa-i acord mai multa atentie”, scrie sportiva din Rusia, potrivit Mediafax.

Meldonium, un medicament folosit pentru tratarea problemelor ischemice, folosit, cu precadere in spatiul ex-sovietic, a fost interzis de la 1 ianuarie 2016.

„Ce facem cu celelalte comunicari? Au fost ingropate in newsletter-uri, pe site-uri. Pe 18 decembrie, am primis un email cu subiectul Stiri despre jucatori. Continea un newsletter la un site pe care erau tone de informatii despre calatorii, turneele urmatoare, clasamente, statistici, urari de La multi ani si, da, informatii anti-doping. Pe acel email, daca un jucator voia sa afle informatii specifice despre medicamentele adaugate pe lista anti-doping, era obligat sa citeasca printre zeci de alte lucruri fara nicio legatura, trebuia sa gaseasca link-ul Player Zone, sa bage o parola, sa dea un username, sa citeasca un home-page cu mai multe de 30 de linkuri diferite care acopereau mai multe subiecte, sa gaseasca linkul la Schimbarile si informatiile pe 2016 in programul anti-doping, sa dea click si apoi sa citeasca o pagina cu aproximativ alte 30 de linkuri care acopereau mai multe probleme anti-doping”, scrie Maria Sarapova, apoi continua:

„Apoi trebuia sa dai click pe linkul corect, sa-l deschizi, sa te duci la pagina doi si acolo gaseai un nume diferit pentru medicamentul pe care-l luam eu. Banuiesc ca unii ziaristi numesc asta o avertizare. Cred ca multor oameni le-ar fi foarte greu sa o gaseasca”. Federatia Internationala de Tenis a anuntat, marti, ca Maria Sarapova va fi suspendata provizoriu incepand cu data de azi, 12 martie. Sanctiunea obisnuita pentru sportivii prinsi dopati pentru prima data este de doi ani de suspendare.

To My Fans:I want to reach out to you to share some information, discuss the latest news, and let you know that there...

Posted by Maria Sharapova on 11 Martie 2016

Jimmie48 Photography / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri