Directorul general al Autoritatii Navale Romane, Liviu Cazan, a declarat, miercuri, ca in urma exploziilor de marti, de pe aeroportul din Bruxelles, a fost ranita Cristina Calintaru, director economic in cadrul ANR, informeaza News.ro.

Femeia se afla pe aeroportul din Bruxelles la momentul producerii exploziilor, de unde urma sa ia avionul spre Lisabona pentru a participa la o intrunire la Agentia Europeana de Siguranta Maritima.

“In cursul zilei de marti, am luat de mai multe ori legatura cu dansa. A fost ranita la picior in urma exploziilor. Initial, a fost in stare de soc, dar spre seara era mai bine, se linistise. A fost dusa mai intai la Spitalul Militar din Bruxelles, dar apoi a fost mutata la Spitalul de Ortopedie din Aalst. Lucrurile sunt sub control, nu are viata pusa in pericol”, a afirmat directorul general al Autoritatii Navale Romane.

Citeste si:

El a precizat ca femeia mergea singura la Lisabona, nu era insotita de alt coleg. Liviu Cazan a mentionat ca reprezentantii Ministerului de Externe tin legatura cu Cristina Calintaru. El a mai spus ca nu stie, deocamdata, cat timp va mai ramane internata femeia in Belgia, si nici cand s-ar putea intoarce in tara.

In urma atentatelor de marti, din Bruxelles, patru romani, intre care si Cristina Calintaru, au fost raniti, trei dintre acestia fiind spitalizati.

Sursa foto: Mediafax Foto