O femeie care avea o centura cu explozibili si 12 suspecti de terorism, au fost capturati langa Istanbul in timp ce presedintele Klaus Iohannis se intalnea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Turcia, au declarat pentru News.ro surse oficiale, conform carora alti trei suspecti au fost prinsi miercuri

Intalnirea presedintelui Iohannis cu reprezentantii romanilor a fost primul punct al vizitei de stat a acestuia in Turcia, reuniunea desfasurandu-se la Istanbul marti seara. In acelasi timp, autoritatile turce capturau zece persoane suspectate de terorism, langa Istanbul, conform News.ro

A doua zi, autoritatile turce au capturat alte trei persoane suspectate de terorism in zona consulatelor straine din Istanbul, la acel moment presedintele Klaus Iohannis aflandu-se in drum spre Ankara, au relatat sursele citate.

Aceleasi surse au declarat ca nu a existat niciun pericol pentru delegatia romana, presedintele Iohannis fiind insotit de un efectiv sporit de securitate pe tot parcursul vizitei sale in Turcia.

Dispozitivul de securitate a fost la grad de alerta maxima si a cuprins ofiteri pe zona de securitate, de informatii, dar si antitero, care au avut inclusiv detectoare de bombe. Dispozitivul de securitate a fost format din ofiteri romani si turci.

Presedintele Klaus Iohannis a facut o vizita de stat in Turcia, de marti pana joi. Marti seara, el a sosit la Istanbul, unde s-a intalnit cu reprezentantii romanilor, iar a doua zi dimineata a plecat spre Ankara, unde s-a intalnit cu presedintele Recep Erdogan si cu alti oficiali.
Joi dupa-amiaza, presedintele Iohannis a revenit in Romania.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri