29 Martie 2016

Monica Macovei: Nu voi vota mentinerea sistemului de cote obligatorii; singura solutie e crearea Statelor Unite ale Europei



Monica Macovei, europarlamentarul independent, a precizat luna ca nu va vota mentinerea sistemului de cote obligatorii pentru statele membre, in contextul actual, aratand ca "singura solutie este crearea este crearea Statelor Unite ale Europei, pe modelul SUA".

Monica Macovei a declarat ca "situatia de criza cere raspunsuri de criza" dupa crimele si actele de terorism pe care le-a vazut in Paris, Koln, Hamburg, Istanbul si Bruxelle, conform News.ro

”In acest moment, in care Europa crestina este atacata de jihadisti - Statul Islamic (ISIS) a sarbatorit «victoria» atacurilor teroriste de la Bruxelles -, singura solutie este crearea Statelor Unite ale Europei, pe modelul SUA”, a scris Monica Macovei pe Facabook.

Nu mai poate fi vorba de cote obligatorii de regugiati

”In niciun caz nu mai poate fi vorba de cote obligatorii de refugiati. Momentul respectiv, al votarii acestor cote, a fost punctual, pe o situatie limitata, prezentata ca atare. Acum, nimeni nu ar mai vota asa ceva. Eu sigur nu voi vota mentinerea sistemului de cote obligatorii pentru statele membre. Trebuie sa ne aparam democratia, cultura si sa luptam umar la umar impotriva jihadismului si a celor care vor sa ne distruga civilizatia si cultura”, a precizat Macovei.



Citeste si