Metoda "accidentul", reinventata: bani ceruti de escroci pentru interventia SMURD

Oficialii Departamentului pentru Situatii de Urgenta atrag atentia, printr-o postare pe Facebook, ca misiunile SMURD, inclusiv cele cu elicopterele medicale, sunt gratuite, iar cei carora li se solicita bani pentru astfel de interventii trebuie sa anunte de urgenta Politia.

"Nu dati curs solicitarilor, in situatia in care sunteti sunati si vi se spune ca, in urma unui accident in care au fost implicate rude, este nevoie de interventia elicopterului SMURD, iar pentru aceasta interventie vi se cer bani. Facem precizarea ca toate interventiile SMURD sunt GRATUITE." conform DSU, scrie News.ro.

"Nici pacientii si nici medicii care solicita interventia elicopterului SMURD nu trebuie sa plateasca pentru misiunile de salvare", se arata pe pagina oficiala de Facebook a Departamentului pentru situatii de Urgenta (DSU), structura din Ministerul Afacerilor Interne care coordoneaza misiunile medicale de urgenta.

Reprezentantii DSU fac aceste precizari in contextul in care, mai multe persoane care au semnalat ca au fost sunate si, dupa ce li s-a spus ca o ruda a fost implicata intr-un accident, li s-au bani care sa fie platiti de urgenta pentru interventia elicopterului SMURD.

Citeste si:
VIDEO Escroci români, demascați la Praga. Cum îi păcăleau pe străini
Escroci români, demascați la...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri