Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au destructurat o grupare infractionala specializata in trafic de droguri, organizand un flagrant in Craiova, potrivit News.ro.

Patru membri ai gruparii, impreuna cu un alt barbat, sunt banuiti ca au comercializat in judetul Dolj cannabis si rezina de cannabis procurate din Spania. In urma flagrantului, politistii au gasit la doi dintre membrii retelei un colet cu patru kilograme de cannabis. De asemenea, in urma unor perchezitii, politistii au ridicat aproape 5 grame de fragmente vegetale de cannabis, un comprimat MDMA, 13 telefoane mobile, un laptop, 4 grindere, 8.650 de lei si 1.150 de euro.

Cei patru membri ai grupari au fost retinuti, iar ulterior arestati, iar cel de-al cincilea barbat a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Cercetarile in cauza sunt continuate, sub coordonarea procurorilor DIICOT Craiova, pentru constituire a unui grup infractional organizat, introducere in tara de droguri de risc, precum si pentru trafic de droguri de risc.

Sursa foto: Shutterstock