Incendiul izbucnit la un TIR incarcat cu butelii, la Mihailesti, a fost stins; procurorii si criminalistii fac cercetari

Primarul din Mihailesti, Dorinel Petre, a declarat ca incendiul a fost stins, iar in zona au venit prefectul judetului Buzau, George Sava, si doi procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau, insotiti de echipe de criminalisti.

La locul incendiului au loc masuratori si cercetari, astfel ca accesul este restrictionat in continuare. Primarul a spus ca au fost evacuate apoximativ 30 de case si ca buteliile care au explodat nu au creat pagube. Totusi, au fost afectate un gard, pe o lungime de 50 de metri, in zona incendiului, si reteaua de electricitate.

In prezent, locuitorii din casele aflate pe marginea DN 2, in Mihailesti, nu au electricitate, restul comunei fiind alimentata separat. Fostul primar al comunei Mihailesti Stan Stan a povestit ca incendiul a pornit la o roata a camionului, ca soferul a coborat si a incercat sa stinga focul cu un extinctor, fara succes. El a spus ca acolo au mai oprit doua camioane, iar soferii au ajutat la stingerea focului, insa nu s-a reusit si au fost anuntati pompierii.