Locuitorii comunei buzoiene Valcelele se prezinta din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce, la scrutinul din 5 iunie, primii doi clasati - candidatul PSD Dumitru Spita si candidatul UNPR Liviu Baragan - au obtinut acelasi numar de voturi. In comuna, a fost amenajata o singura sectie de votare, iar pana acum oamenii au venit in numar mare la vot.

La Valcelele, sunt asteptati, duminica, sa-si exprime dreptul constitutional de vot un numar de 1.250 de alegatori, in localitate fiind amenajata o singura sectie de votare, informeaza News.ro.

La ora transmiterii acestei stiri, numarul celor veniti la vot este mare, iar oamenii stau la coada pentru a-si exprima optiunile electorale.

Pana la ora actuala, votul a decurs fara incidente, sustin reprezentantii Politiei, nefiind depusa nicio sesizare care sa vizeze posibile fraude electorale.
In urma scrutinului din 5 iunie, candidatul PSD si cel al UNPR la Primaria comunei buzoiene Valcelele au obtinut acelasi numar de voturi.

Initial, dupa prima numaratoare, candidatul PSD a avut cu sapte voturi mai mult, insa Liviu Baragan a solicitat renumararea voturilor, in urma renumararii voturilor fiind egalitate.

Citeste si:
Alegeri prezidentiale: AEP publica clipuri pentru romanii din diaspora
Cum votam la alegerile...

Dupa scrutinul din 5 iunie, in judetul Buzau, PSD are primari in 76 de primarii, PNL are opt primari, PSRO un mandat, iar in comuna Bisoca primar a devenit un independent.

Sursa foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
MAI: 120 de sesizari privind posibile contraventii sau infractiuni