Primaria Generala plateste, in fiecare an, peste 10 milioane de euro pentru casele de avocatura care reprezinta municipalitatea in dosarele de la instante, a declarat Gabriela Firea. Primarul General sustine ca "poate nu sunt nici atat de corect reprezentate, din informatiile pe care le am", conform News.ro

„Primaria Capitalei are in jur de sase mii de litigii pe diferite spete. In afara de juristii care lucreaza in Primaria Capitalei exista contracte cu mai multe case de avocatura. Pe an, Primaria generala a Capitalei plateste 10 milioane de euro doar pentru case de avocatura. Este o suma imensa, este o suma foarte mare”, a spus Gabriela Firea in direct la Antena 3.

Primarul General spune ca are informatii ca aceste dosare nici nu ar fi foarte corect reprezentate, chiar daca se cheltuiesc foarte multi bani pentru contractele cu casele de avocatura. Firea anunta ca va fi facuta o analiza cu privire la incarcatura pe care o au juristii angajati in aparatul de specialitate al Primariei Capitalei astfel incat aceste dosare sa le fie distribuite.

„Sunt convinsa ca acest lucruri pot fi adaptate si reasezate si se poate face o economie in primul rand gandind care sunt orele care trebuie dedicate pentru un anumit proces, pentru o anumita actiune si care este incarcarea juristilor din Primaria Generala a Capitalei, daca au nevoie de inca 10 milioane de euro pentru ca aceste dosare sa fie bine reprezentate. Si poate ca nu sunt nici atat de corect reprezentate, dupa informatiile pe care le am”, a mai spus Gabriela Firea.

Sursa foto: Lisa S. / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri