Clotilde Armand, consilier local la Primaria Sectorului 1, critica dur intentia Gabrielei Firea, edilul Bucurestiului, de a interzice organizarea evenimentelor culturale si sportive pe strazile din centrul Bucurestiului. Ce solutii are in schimb Armand pentru a rezolva traficul "strangulat" al Capitalei.

"Pentru doamna Firea nu este suficient ca bucurestenii traiesc intr-una dintre cele mai poluate capitale europene, ca au parte de foarte putin spatiu verde (de fapt din ce in ce mai putin, ca urmare a punerii in aplicare in mod ilegal a proiectelor de betonare atat de dragi primarului PSD al sectorului 3 – Robert Negoita), ca in Bucuresti se construieste haotic si se distruge sistematic patrimoniul arhitectural al orasului sau ca sistemul centralizat de termoficare al orasului este aproape falimentar. Doamna primar vrea sa-i pedepseasca suplimentar pe bucuresteni interzicandu-le accesul la evenimentele culturale si sportive stradale care dau farmec vietii orasului si sunt pana la urma un semn de normalitate", spune Armand intr-o postare pe Facebook.

In plus, in opinie consilierului local, pretectul invocat de primarul Capitalei "este unul rizibil", pentru ca nu astfel de evenimente "stranguleaza" traficul din Bucuresti, ci lipsa parcarilor, lipsa unei sosele de centura la nivel de autostrada si absenta unui sistem functional de management al traficului.

Astfel, fara autorizatiile eliberate de municipalitate, evenimente precum Street Delivery, Spotlight, Femei pe Matasari, concertele de anvergura, maratonul si semi-maratonul de la Bucuresti nu s-ar mai putea organiza. Astfel de evenimente aveau zeci de mii de participanti.

"Ii recomandam doamnei Firea ca in loc sa interzica accesul bucurestenilor la cultura si sport sa demareze in sfarsit constructia unei noi sali polivalente, sau a unei arene de tenis moderne, pentru ca este inadmisibil ca o capitala de talia Bucurestiului sa nu dispuna inca de o astfel de constructie moderna si sa piarda organizarea unor evenimente sportive importante, asa cum este Openul de tenis de la Bucuresti, mutat de organizatori la Budapesta", atrage atentia Clotilde Armand.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri