"Inca nu cunosc exact daca va merge sau nu va merge, cu siguranta va fi o pierdere, inteleg ca in lumea jucatorilor de tenis se pune destul de grav aceasta problema, sunt foarte multi jucatori care discuta despre acest virus, despre Zika, inteleg ca e vorba de Djokovici, de Murray, surorile Williams... sunt foarte multi jucatori de tenis speriati deocamdata de ceea ce se intampla acolo. Speram sa nu fie asa", a spus Cosac, citat de News.ro.

Referitor la intalnirea Romania - Spania, din Cupa Davis, Cosac a precizat ca va avea loc in cea mai frumoasa sala de sport din Romania, la Cluj-Napoca.

"Este cea mai frumoasa sala de sport din Romania. Jucam intr-o sala de sport pentru ca nu avem o arena corespunzatoare, din pacate cea mai importanta competitie de tenis la nivel feminin se joaca pe doua schele construite repede in ultima saptamana.Cred ca este o rusine pentru tara noastra sa avem o competitie atat de importanta, sa se joace intr-un asemenea cadru, dar traim cu speranta ca in viitorul apropiat vom avea o arena sa avem si turneul baietilor, si turneul fetelor. Din pacate o competitie de nivel mondial se disputa, vorba domnului Enoiu, in parcare", a adaugat el.