Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dispus monitorizarea Parcului Natural Vacaresti cu o camera video montata pe o cladire inalta din zona si supravegherea parcului de catre politisti locali, sprijiniti de Patrula Calare, pentru a preveni noi incendii de vegetatie.

"Am cerut Politiei Locale a Municipiului Bucuresti sa monitorizeze in permanenta Parcul Natural Vacaresti, care a fost declarat de curand arie naturala protejata. Prioritatea noastra este in prezent atat protejarea acestui spatiu unic in Bucuresti, dar si siguranta cetatenilor care locuiesc in apropierea Lacului Vacaresti”, a declarat Gabriela Firea (foto).

Astfel, Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), prin Politia Locala, a amplastat pe unul dintre cele mai inalte imobile din zona o camera video care permite monitorizarea intregii arii, pentru a putea fi identificate rapid eventualele focare de incendiu sau posibilele fapte antisociale, precizeaza PMB.

"Totodata, politistii locali din cadrul Serviciului Control, Salubritate si Serviciul Ordine si Liniste Publica, sprijiniti de unitati din cadrul Patrulei Calare si de politistii locali ai Politiei Locale Sector 4, au efectuat, in zona Lacului Vacaresti, actiuni care au ca scop respectarea normelor de salubrizare si igienizare, precum si depistarea faptelor antisociale", mai arata PMB.

Primarul general sustine ca municipalitatea, impreuna cu Asociatia Vacaresti si alte institutii din domeniul cercetarii doresc sa isi depuna candidatura pentru administrarea Parcului Natural Vacaresti.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri