In urma aplicarii impozitului de 25%, suma neta care i-a ramas castigatorului este de 13,34 milioane lei (circa 3 milioane euro).

Potrivit Loteriei, castigatorul este un pensionar din Motru care joaca la Loteria Romana de 50 de ani, acesta fiind primul mare castig din cariera sa de jucator.

"Intrebat fiind care a fost prima reactie cand si-a dat seama ca este castigator, ne-a raspuns ferm ca i s-a parut ceva normal dupa 50 de ani de participare constanta la joc", se arata in comunicat Loteriei.

Castigatorul a avut si un mesaj pentru ceilalti jucatori: „Dumnezeu da dupa suflet...Jucatorii sa aiba incredere in acest joc si in Loteria Romana!", sustine Loteria Romana.

Numerele jucate nu au niciun fel de semnificatie personala pentru castigator, potrivit comunicatului. Pensionarul a jucat biletul la agentia 18-005 din Motru chiar in dimineata zilei de joi.

Citeste si:

Marele premiu la jocul 6/49, in valoare de 17,72 milioane lei, a fost castigat in urma extragerii a Loteriei Romane din data de 28 iulie, fondul de castiguri fiind de 18,1 milioane lei. Cele sase numere castigatoare au fost 42, 44, 10, 3, 33, 27.

Biletul a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si o varianta la tragerea Noroc, pretul biletului fiind de 7,3 lei. Loteria a prezentat o copie a biletului castigator cu care s-a prezentat pensionarul din Motru.

Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49, s-a castigat pe 21 ianuarie si a fost in valoare de 1,82 milioane lei.

Castigatorii au la dispozitie 90 de zile, de la data efectuarii tragerii, pentru a-si ridica premiul.