Exemplu de modestie al familiei Obama: fiica cea mica s-a angajat la un restaurant pe perioada verii

Exemplu de modestie al familiei Obama, fata cea mica a presedintelui american s-a angajat pe timpul verii drept chelnerita la restaurantul preferat al parintilor ei din statiunea de lux Martha''s Vineyard, conform News York Daily News.

Adolescenta in varsta de 15 ani lucreaza cu jumatate de norma, timp de patru ore pe zi. Ea curata mese si pregateste restaurantul inainte de deschidere. Fata incepe programul la 7.30 si termina la 11.30, la o jumatate de ora dupa ce primii clienti pot intra in restaurant, conform News.ro.

Ea este insotita in permanenta de agenti ai Secret Service, care asigura paza familiei prezidentiale si a personalitatilor politice americane.
“Chiar ne intrebam de ce o ajuta sase persoane pe fata aceasta, apoi am aflat cine este”, a declarat un chelner care lucreaza cu Sasha.

Fiica presedintelui american, care a crescut in ultimii opt ani la Casa Alba, se prezinta la serviciu drept Natasha, numele sau complet.
Contractul ei se va incheia sambata, cand parintii sai vor veni in vacanta.

Restaurantul cu 350 de locuri unde s-a angajat adolescenta este locul preferat al sotilor Obama in timpul vacantelor lor anuale la Martha’s Vineyard. De altfel, familia prezidentiala este prietena cu proprietarul.

Sotii Obama au incercat sa le ofere fiicelor lor vieti cat mai normale posibil. Sora mai mare a Sashei, Malia, care va studia la Harvard incepand de anul viitor, a facut practica vara trecuta pe platourile de filmare a serialului HBO “Girls”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri