Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Marian Dragulescu a concurat la doar trei aparate - bara fixa, sol si sarituri - reusind doar o calificare in finala, la sarituri (locul 5), in timp ce Andrei Muntean a luat startul la toate cele sase aparate, sperand si intr-o calificare la individual-compus, dar a obtinut-o doar la paralele (locul 8), scrie News.ro.

Notele obtinute de gimnastii tricolori sunt urmatoarele: Marian Dragulescu - bara fixa 12,166, sol 12,800, sarituri 15,283 (15.133 prima sarituri si 15,433 cea de-a doua); Andrei Muntean - paralele 15,466, bara fixa 13,833, sol 13,733, cal cu manere 12,500, inele 13,700, sarituri 14,483.

In clasamentul la individual-compus, Andrei Muntean a fost pe locul 36 (83,865 puncte), ratand calificarea in finala. Gimnastica masculina romaneasca este reprezentata la Rio doar de Marian Dragulescu si Andrei Muntean, dupa ce echipa a ratat calificarea la turneul preolimpic. Dragulescu s-a calificat individual inca de la CM din 2015, fiind medaliat cu argint la sarituri, iar Muntean a fost ales de FRG pentru singurul loc alocat Romaniei.

In finala masculina pe echipe, programata in 8 august, s-au calificat China, SUA, Rusia, Japonia, Marea Britanie, Brazilia, Ucraina si Germania.
Finala la individual-compus va avea loc in 10 august, iar cele pe aparate intre 14-16 august.

Citeste si:
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura într-o formă...
Coronavirus | Jocurile...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Duminica va intra in calificari si gimnasta Catalina Ponor, de asemenea singura reprezentanta a Romaniei in competitia feminina, dupa ce echipa a ratat calificarea la Jocurile Olimpice.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri