Autoutilitara in flacari pe Autostrada Soarelui, traficul este ingreunat

O autoutilitara a luat foc, duminica, in jurul orei 12.00 pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre Constanta catre Bucuresti, fara sa fie persoane ranite, insa traficul a fost oprit pentru cateva minute, iar la ora transmiterii acestei stiri, se desfasoara cu dificultate, potrivit News.ro.

„Traficul se desfasoara cu dificultate pe Autostrada A2, Bucuresti-Constanta din cauza unei autoutilitare care a luat foc la kilometrul 21. Precizam ca, pentru o perioada destul de scurta, aproximativ 20-30 de minute, circulatia rutiera a fost oprita in totalitate pe Autostrada Soarelui pentru a se preintampina producerea unui eveniment nedorit. La aceasta ora valorile de trafic sunt crescute pe sensul de mers catre Bucuresti motiv pentru care le recomandam participantilor la trafic sa ruleze cu prudenta. In zona incendiului se actioneaza pentru stingerea vegetatiei”, a declarat comisarul Catalin Bocai de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Potrivit politiei nu au existat victime in urma incendiului, soferul autoutilitarei fiind cel care a sunat la 112. Din primele informatii se pare ca incendiul a izbucnit in urma unei defectiuni tehnice a autoutilitarei.

Sursa foto: fluke samed / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri