Ana Bogdan, locul 117 WTA, a acces, vineri, in premiera pe tabloul principal al unui Grand Slam, la US Open si va juca in primul tur cu Sorana Cirstea, locul 88 WTA.

Ana Bogdan, favorita 11, a invins-o in turul trei al calificarilor pe sportiva canadiana Francoise Abanda, locul 229 WTA, scor 6-2, 3-6, 6-2, potrivit News.ro. Cele doua romance, Ana Bogdan si Sorana Cirstea, nu s-au mai intalnit pana in prezent.

In turul al doilea, invingatoarea ar putea juca impotriva contra Monica Niculescu, locul 57 WTA, daca sportiva din Slatina o va invinge, in prima mansa, pe pe favorita 18, sportiva ceha Barbora Strycova, locul 19 mondial.

Romania este rerezentata de sase jucatoare pe tabloul principal feminin de simplu al US Open, ultimul Grand Slam al anului. Pe langa cele trei sportive amintite, mai sunt in concurs Simona Halep, locul 5 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 22 WTA si Paricia Maria Tig, locul 129 WTA.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri