Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numarul 5 si locul 55 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Seul (Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 250.000 de dolari.

Monica Niculescu a invins-o in semifinale pe sportiva chineza Shuai Zhang, favorita 3 si locul 40 WTA, scor 6-0, 6-4, dupa o ora si 14 minute de joc, scrie News.ro.

In finala, Niculescu va juca in compania spaniolei Lara Arruabarrena (numarul 90 mondial), care a trecut in semifinale de Patricia Maria Tig.

Niculescu si Arruabarrena s-au mai intalnit de doua ori, scorul fiind egal, 1-1.

Premiul pentru participarea in finala este de 180 de puncte WTA si 21.400 dolari.

Anul trecut, turneul a fost castigat de Irina Camelia Begu, care la actuala editie a fost eliminata in turul doi de Jana Cepelova.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri