Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, a participat, alaturi de alte 24 de persoane, la un proiect dedicat Zilei Internationale a Persoanelor fara Adapost, el dormind vineri noapte pe strada, in saci de dormit. Brummell a postat mai multe fotografii pe contul sau de Twitter.

Paul Brummel a raspuns apelului Asociatiei ”Casa Ioana”, care a initiat proiectul "O noapte de dormit in strada" pentru a marca Ziua Internationala a Persoanelor fara Adapost, celebrata pe 10 octombrie, scrie News.ro.

Evenimentul a avut loc, vineri, de la ora 20.00, la Share Cafe si au participat persoane din diverse domenii de activitate-corporate, business, corp diplomatic, politica, educatie. Oamenii au dormit sub cerul liber, asezand bucati de carton, saltele izoprene si saci de dormit.

Pe parcursul noptii, ambasadorul Paul Brummell a postat pe contul sau de Twitter mai multe fotografii de la aceasta actiune.

De altfel, si Ambasada Marii Britanii a anuntat pe pagina de Facebook ca Paul Brummell s-a alaturat acestui proiect, fiind prezentate fotografii de la eveniment.

Citeste si:
Ce spune Ambasada Marii Britanii despre modificarile legilor justitiei
La scurt timp dupa americani,...

Sursa foto: British Embassy Bucharest/Facebook.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cinematografele stradale, inchise de salile de cinema din malluri
Setari Cookie-uri