Numarul persoanelor ranite in accidentul de sambata de pe A2 care mai sunt inca internate in spital este de 24, 20 de persoane fiind deja externate, a declarat duminca pentru News.ro Valentin Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii.

Valentin Popescu a precizat ca sambata au fost internati 44 de raniti, iar dintre acestia se mai afla in spitale 24, potrivit News.ro.

La Spitalul de Urgenta Floreasca sunt patru victime ale accidentului, tot aici aflandu-se si cel mai grav caz, la Terapie Intensiva. La Sectia Chirurgie fusesera initial duse doua persoane, insa una dintre acestea a solicitat externarea. De asemenea, la Sectia Ortopedie mai sunt internati doi pacienti. O femeie in varsta de 70 de ani, care venise cu leziuni foarte grave in urma accidentului, internata la Terapie Intensiva, a decedat sambata seara. Initial, la Spitalul de Ugenta Floreasca fusesera adusi 11 raniti.

In Spitalul Bagdasar - Arseni sunt 6 raniti, la Spitalul Pantelimon sunt internati 3, iar la Spitalul Sf. Ioan tot 3. Medicul Alexandru Tascu, seful Sectiei Neurochirurgie, declara sambata seara ca doua persoane internate au traumatism cranio-cerebral, iar alte doua au leziuni de coloana vertebrala.

Spitalul Universitar mai are in ingrijire 3 persoane ranite in accidentul de pe autostrada, iar la Spitalul Elias se afla 4 victime. O singura victima se mai afla la spital in Calarasi.

Patru persoane si-au pierdut viata, iar alte 57 au fost ranite in urma accidentului care a avut loc, sambata dimineata, pe autostrada Bucuresti-Constanta, pe sensul de mers spre Constanta, fiind implicate 29 de masini.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri