Statul vrea sa cumpere 4.200 de ambulante cu 282,4 milioane de euro

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) pregateste, pentru aceasta luna, o licitatie de cumparare a 4.200 de ambulante, contractul fiind estimat la 282,4 milioane de euro, fara TVA, pe urmatorii patru ani, scrie Profit.ro.

“Achizitia se va desfasura prin procedura de licitatie deschisa online, cu faza finala licitatie electronica, in vederea incheierii de acorduri - cadru cu maxim 5 (cinci) operatori economici, cu pret fix in euro, fara reluarea competitiei la incheierea contractelor subsecvente. Contractele subsecvente se vor incheia in lei la cursul BNR din ziua anterioara incheierii contractului”, se precizeaza in documentele IGSU, conform News.ro

Din totalul vehiculelor, un numar de 1.740 vor avea tractiune 4X4, iar 1.140 - 4X2.

IGSU a fost infiintat in decembrie 2004 prin fuziunea dintre Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari si Comandamentul Protectiei Civile, institutii aflate la acea vreme sub coordonarea Ministerului de Interne. Inspectoratul general si structurile judetene au in componenta 43 de centre operationale si 280 subunitati operative, cu peste 3.500 mijloace tehnice de interventie. IGSU coordoneaza actiunile institutiilor implicate in managementul situatiilor de urgenta, asigurand si functia de punct national de contact in relatia cu organizatiile internationale guvernamentale si neguvernamentale cu responsabilitati in domeniu.

Citeste si:
MAI cere mutarea temporara a IGSU in Palatul Parlamentului
MAI cere mutarea temporara a...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...
Sursa foto: Shutterstock/pixelaway

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri