21 Noiembrie 2016

Manchester City, dispus sa ofere 200 mil. lire sterline pentru a-l achizitiona pe Lionel Messi



Clubul Manchester City vrea sa il achizitioneze pe Lionel Messi de la FC Barcelona, fiind dispus sa ofere un pachet financiar de 200 de milioane de lire sterline (233 de milioane de euro), care ar include si un salariu de 500.000 de lire pe saptamana pentru argentinian, sustine mirror.co.uk.

Potrivit sursei citate, Manchester City intentioneaza sa faca oferta pentru a-l achizitiona pe Lionel Messi vara viitoare, noteaza News.ro. Oficialii de la gruparea engleza sunt de parere ca faptul ca echipa Manchester City este antrenata de Josep Guardiola, fost tehnician la FC Barcelona, ar putea sa reprezinte un atu fata de alte cluburi in cazul in care Messi s-ar hotari sa paraseasca echipa catalana.

Lionel Messi are contract cu FC Barcelona pana in 2018 si o clauza de reziliere de 250 de milioane de euro. Manchester City Footbal Club a luat fiinta in anul 1880. In 2008, echipa a fost cumparata de un consortiu de firme din Abu Dhabi care a investit sume importante de bani in aducerea de jucatori noi.



Citeste si