Meteorologii au prelungit sambata codul galben de ceata pentru noua dintre judetele atentionate si au extins alerta si pentru alte doua judete: Maramures si Buzau. In aceste zone, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri, potrivit News.ro.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben emis pentru judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Prahova, Arges si Dambovita pana la ora 12.00, iar pentru Constanta, Gorj si Valcea, pana la ora 13.00.

Totodata, meteorologii au emis si atentionari de ceata noi, pentru judetele Maramures si Buzau, valabile pana la ora 12.00.In toate zonele vizate de alertele ANM, vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Potrivit centrului Infotrafic, pe mai multe drumuri si autostrazi din tara se semnaleaza ceata. Astfel, vizibilitatea scade sub 100 de metri, pe alocuri sub 50, pe autostrazile A1 (pe tronsoanele Arad - Nadlac si Sebes - Deva) si A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si pe drumuri din judetele Arges, Alba si Giurgiu.

Meteorologii au emis, sambata dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete, acestea fiind in vigoare cateva ore.

Citeste si:
Cod galben de ninsoare si viscol in patru judete
Avertizare ANM: Cod galben de...

Sursa foto: Robsonphoto/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
ANM: Cod galben de ceata in noua judete