CFR Calatori a anulat 73 de trenuri

CFR Calatori a anulat, duminica, 73 de trenuri, majoritatea deservind zona de est a tarii, iar alte doua trenuri, care erau programate sa circule luni, au fost, de asemenea, anulate. La aceasta ora, un singur tren, spre Constanta, avea intarziere (60 de minute), in Gara de Nord din Capitala.

CFR Calatori a anulat, duminica, 73 de trenuri, majoritatea facand legatura intre Capitala si estul tarii. De asemenea, au fost anulate doua trenuri (Ilva Mica - Suceava si Mangalia - Constanta) programate sa circule luni, scrie News.ro.

Reprezentantii companiei mai anunta ca, duminica, circula trenul IR 12790, in relatia Constanta (13.00) – Fetesti – Buzau – Marasesti – Iasi, care va inlocui IR 1861, cu opriri suplimentare in statiile Palas, Valul lui Traian, Basarabi si Platonesti.

Tot duminica, circula si trenul IR 12791 (ramura de la tren suplimentar IR 12790), in relatia Marasesti – Suceava Nord, in locul trenului IR 1857, mai arata CFR Calatori.

In Gara de Nord din Capitala, la ora transmiterii acestei stiri, un singur tren, IR 1585, care urma sa plece spre Constanta, avea intarziere de 60 de minute.

Citeste si:
P3, parteneriat cu CFR Călători pentru parcul logistic de pe A1
P3, parteneriat cu CFR...

Sursa foto: Gabriel Petrescu / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri